Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Photo’Flick eerste game van nieuwe studio Atinga
0

[Uit Nu!] Photo’Flick eerste game van nieuwe studio Atinga

by Eric Bartelson18 april, 2012

Andreas Verlinden, van wijlen Soepel Games dat onlangs opging in UnitedGames, heeft in zijn eentje de nieuwe gamestudio Atinga opgezet. Zijn eerste iOS game is Photo’Flick, een memorygame met een twist. Het spel is namelijk time based, wat er op neerkomt dat je een beperkte tijd hebt om de juiste plaatjes bij elkaar te zoeken. Je krijgt wel vooraf te zien waar de plaatjes liggen dus het is zaak om zo goed mogelijk te onthouden waar dat is. Foto’s in vier categorieën en de mogelijkheid om ook de klassieke memory te spelen, maken de game compleet. Koop ‘m hier.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.