Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Digital Dreams wint Best Design in de 2012 Independent Propeller Awards voor de game FYI
46

[Nieuws] Digital Dreams wint Best Design in de 2012 Independent Propeller Awards voor de game FYI

by Eric Bartelson18 april, 2012

Het Utrechtse Digital Dreams heeft de Propeller Award voor Best Design gewonnen. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door IndiePub en geeft naast een geldprijs van 5000 dollar ook de mogelijkheid de game uit te geven door de website/publisher. Thijmen Bink van Digital Dreams zegt in een eerste reactie ‘extatisch’ te zijn: “Dit voelt echt als een erkenning voor ons als gamemakers. We hadden al wat voorzichtige interesse van publishers voor de game, hopelijk neemt dat alleen maar toe na het winnen van deze prijs.”

IndiePub had voor deze editie meer dan 100 inzendingen gehad. Naast de Best Design Award zijn nog vier categorieprijzen uitgereikt en een Grand Prize. Check de winnaars hier. Geïnteresseerd in meer werk van Digital Dreams? Ze staan morgen op Indigo on the Road (tijdens het Festival of Games) met hun nieuwe game.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.