Nieuws
Now Reading
[Nieuws] RoboMinion van Gunpowder Games zoekt financiering via Desura.com
1

[Nieuws] RoboMinion van Gunpowder Games zoekt financiering via Desura.com

by Eric Bartelson16 april, 2012

Gunpowder Games is een nieuwe studio van een Nederlandse en een Spaanse developer. De eerste game van het tweetal is RoboMinion, puzzelspel voor PC/Mac/iOS en Android met een schattig robotje in de hoofdrol dat niet erg slim is. De speler moet het rollende blik naar het einddoel leiden door objecten en pijlen op het speelbord aan te brengen. Zonder handmatig richting aan te geven rijdt het robotje alleen maar rechtdoor totdat het niet verder kan, dan slaat het rechtsaf. Het spel is inmiddels in Alpha en het team is naarstig op zoek naar financiering om de game af te maken. Op Alpha-fundingsite Desura kun je RoBoMinion spelen en besluiten dat het jouw zuurverdiende geld waard is (nu met korting nog geen 3 euro). Check de video hieronder, speel de game hier en lees over het development hier.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.