Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Two Tribes verkoopt Toki Tori merchandise
0

[Nieuws] Two Tribes verkoopt Toki Tori merchandise

by Eric Bartelson12 april, 2012

Na jarenlang zeuren door de meest hardnekkige fans heeft Two Tribes dan nu toch echt Toki Tori memorabilia ontwikkeld en te koop gezet in een online shop. De eerste artikelen van het gele kuiken zijn een tshirt (uiteraard in de kleur geel) en een USB flash drive.

Lees hier over de keuze voor deze twee items als eerste merchandise. Er wordt overigens gewerkt aan meer Toki Tori stuff in de toekomst. Na de klik de rest van de merchandise.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.