Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Control Gamelab #3: Twee pixel-animaties in twee uur
0

[Nieuws] Control Gamelab #3: Twee pixel-animaties in twee uur

by Eric Bartelson11 april, 2012

Op de foto zie je Paul Veer (links) en Roy Nathan de Groot, Neerlands beste pixelaars. Gisteravond tijdens Control Gamelab #3 hebben de heren in minder dan twee uur tijd tijdens een Hyper Jam allebei een pixel animatie gemaakt naar een onderwerp dat het publiek had gekozen, namelijk transformatie. Het resultaat? Twee explosieve gifjes die knallen! links die van Roy Nathan de Groot en rechts van Paul Veer.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.