Nieuws
Now Reading
[Nieuws] From Holland With Love: 7 Nederlandse games in één pakket op Steam
0

[Nieuws] From Holland With Love: 7 Nederlandse games in één pakket op Steam

by Eric Bartelson11 april, 2012

Op Steam is gisteren een fantastische bundel gelanceerd met daarin maar liefst zeven games van Nederlandse bodem voor nog geen 9 euro. From Holland With Love heet het pakket en is een gezamenlijk initiatief van Grendel Games, Two Tribes, Vanguard Games, Vlambeer en Ronimo Games.

De games in het pakket zijn: Diamond Dan, Toki Tori, Edge, Rush, Greed Corp, Serious Sam: the Random Encounter en Swords & Soldiers. Al dit voor 8,99. Koop ‘m NU!

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.