Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Reptile Games financiert Megabyte Punch met pre-orders
0

[Nieuws] Reptile Games financiert Megabyte Punch met pre-orders

by Eric Bartelson6 april, 2012

Reptile Games houdt het tempo er lekker in. Zagen we laatst nog op deze site voorbij komen met hun game Lightwatch (daarover hopelijk snel meer) en de Global Game Jam Amsterdam publiekswinnaar Senor Destino, nu is het de beurt aan Megabyte Punch. Deze ‘electro adventure /customizable fighting game’ (zoals ze dat zelf noemen) is momenteel in ontwikkeling voor PC. Om het development te bekostigen is Reptile begonnen met een pre-order campagne, waar je voor de helft van de uiteindelijke verkoopprijs de game nu al kan aanschaffen. De vroege kopers krijgen steeds de laatste versie te spelen. Ga naar de website om mee te doen.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.