Nieuws
Now Reading
[Nieuws] FYI van Digital Dreams genomineerd voor IndiePub 2012
0

[Nieuws] FYI van Digital Dreams genomineerd voor IndiePub 2012

by Kitty Calis5 april, 2012

Het houdt maar niet op. De Nederlandse studio’s doen het goed! FYI van de gamestudio Digital Dreams is genomineerd voor indiePub’s (Independent Propeller Award) in de categorie Best Design. Geert Nellen is blij met de nominatie: “FYI is momenteel nog in een vroege ontwikkelfase. De wereld waar de speler zich in begeeft bestaat uit infographics. Door de input van de speler (bijvoorbeeld: lopen, springen of schieten) verandert de wereld”. Op 18 april wordt de prijs uitgereikt en de winnaar krijgt 5000 dollar. Check hieronder de trailer van de game.

Vorig jaar won een studententeam van de NHTV in Breda deze Award al eens in de categorie Best Student Game.

About The Author
Kitty Calis
Kitty Calis is vaste medewerker van Control en heeft een uitgebreid netwerk in de Nederlandse indie scene. Zij is verantwoordelijk voor de vacaturesite www.control-online.nl/jobs