Nieuws
Now Reading
[Video] Control Gamelab #2: alle Global Game Jam-winnaars op een rijtje
1

[Video] Control Gamelab #2: alle Global Game Jam-winnaars op een rijtje

by Matthijs Dierckx2 april, 2012

Tijdens Control Gamelab #2 ontvingen alle winnaars van de vijf Global Game Jam-locaties hun Xbox 360 met Kinect. En ze presenteerden hun game aan het publiek, dat de overall winnaar bepaalde — bekroond met de Kleine Uil 2012. Als opwarmertje voor Control Gamelab #3 (volgende week dinsdag, straks meer informatie) — bij dezen de presentatie van alle vijf de locatiewinnaars met hun games.

Amsterdam + Kleine Uil 2012

Nog vier filmpjes na de klik…

Leeuwarden

Breda

Hilversum

Enschede

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.