Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Het resultaat van een paar uur pixelen
0

[Nieuws] Het resultaat van een paar uur pixelen

by Matthijs Dierckx2 april, 2012

Tijdens de gamesdag op het Holland Animation Film Festival vroegen wij pixel-artists Roy Nathan de Groot en Paul Veer binnen een paar uur een pixelanimatie te maken. Van het publiek kregen de speed-pixelaars de volgende onderwerpen mee: wandelend paard (er zaten animatoren in het publiek…), de Tumblies, fiets en de Oude Gracht. Die laatste sneuvelde, met de rest maakten De Groot (rechts) en Veer (links) in een paar uur tijd de volgende animaties:

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.