Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Awesomenauts van Ronimo Games uit op 2 mei
0

[Nieuws] Awesomenauts van Ronimo Games uit op 2 mei

by Eric Bartelson2 april, 2012

Na ruim twee jaar ontwikkeltijd komt de nieuwe van Ronimo Games dan toch echt uit op 2 mei. Tenminste als je buiten de VS woont, want zij krijgen ‘m gewoon een dag eerder! Alleen de PS3-bezitters overigens. Niet eerlijk natuurlijk, maar vooruit dan maar. Awesomenauts komt uit op XBLA en PSN en gaat dan volledig los met een zestal waanzinnige characters die elkaar het leven zuur maken in een intergalactische veldslag. Check de trailer voor alle deelnemers aan dit multiplayerfestijn.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.