Control
Now Reading
[Livestream] Ondertussen op de HAFFgame JAM
0

[Livestream] Ondertussen op de HAFFgame JAM

by Matthijs Dierckx29 maart, 2012

Een game die is gebaseerd op een animatieserie, wordt die beter als de oorspronkelijke bedenkers er nauw bij zijn betrokken? Als de animatoren niet uit de gameshoek komen? Om op die vragen antwoord de krijgen zetten we tijdens het HAFF een stel animatoren en gamedevelopers bij elkaar op de redactie van Control. De opdracht? Maak een game gebaseerd op het IP ‘Tumblies’, een serie die de KRO komend seizoen uitzendt. En u mag meekijken bij het tot stand komen van deze game, via deze stream.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.