Control
Now Reading
[Event] Donderdag: Gamemakers meet Animationmakers
0

[Event] Donderdag: Gamemakers meet Animationmakers

by Matthijs Dierckx27 maart, 2012

DONDERDAG 29 MAART • 17:00 – 18:30 UUR • DGG, NEUDE 5, UTRECHT

Animatiemakers en producenten die voor hun film of serie een game willen? Gamemakers met een spel waarvan een animatiefilm of -serie te maken is? Kom langs, ontmoet elkaar, presenteer je project en deel een drankje met mogelijke partners.

Iedereen krijgt de mogelijkheid om in 90 seconden zijn project uit te leggen en duidelijk te maken wat ie zoekt (“Wij maken de serie A en zijn op zoek naar een gamesstudio die daar een onlinespel van wil maken” — dat werk). De Dutch Game Garden stelt zijn Indigo Expokasten ter beschikking zodat iedereen ter plekke zijn animatie en games kan laten zien aan de andere bezoekers. (Wil je jouw animatie of game laten zien? Stuur een mail naar redactie@control-online.nl). Dominique van Ratingen, directeur van MEDIA Desk Nederland, komt iets vertellen over de subsidie die gericht is op samenwerking tussen ondermeer game- en animatiemakers.

De toegang is gratis en staat open voor iedere professional uit de animatie- en gamesindustrie. Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd. Stuur een mail naar redactie@control-online.nl.

De borrel wordt u aangeboden door MEDIA Desk Nederland, het informatiepunt over de subsidieregelingen van het MEDIA Programma. HAFFgames DAY en HAFFgames SPOTLIGHT worden gesponsord door het Prins Bernhard Cultuurfonds, waarvoor dank!

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.