Control
Now Reading
[Control] Nieuwe Serious Games Special verschijnt in mei, wordt Engelstalig
0

[Control] Nieuwe Serious Games Special verschijnt in mei, wordt Engelstalig

by Matthijs Dierckx23 maart, 2012

Presenteer uw bedrijf aan honderden potentiële opdrachtgevers

De succesvolle uitgave over serious games voor opdrachtgevers krijgt een vervolg! Met een compleet nieuwe editie gaan we de rest van Nederland duidelijk maken waar games allemaal voor in te zetten zijn en wie de bedrijven zijn die zulke games maken. De belangrijkste verbetering: we maken er een Engelstalige editie van. Dit vergroot het bereik van het magazine enorm.

Niet alleen binnen Nederland hebben we dit jaar een grotere verspreiding, maar dus ook over de landsgrenzen. Dit betekent eveneens een hogere oplage (min. 2.000, mogelijk hoger). Doe dus mee en presenteer uw bedrijf aan honderden potentiële opdrachtgevers.

Alle informatie die je nodig hebt, vind je hier.

Bekijk hier de editie van vorig jaar.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.