Nieuws
Now Reading
[Filmpje!] Eerste trailer van Ace Mathician van Goodbye Galaxy Games
0

[Filmpje!] Eerste trailer van Ace Mathician van Goodbye Galaxy Games

by Eric Bartelson22 maart, 2012

De eerste trailer van DSiWare-game Ace Mathician van Goodbye Galaxy Games is uit en het wordt nu duidelijk hoe de game gespeeld moet worden. Wiskundige formules bepalen de stand van de platformen en door de formule aan te passen is een level te verbouwen en kan Ace naar de overkant, naar het eten. Probeer ook meteen de drie gouden sterren te halen, is goed voor je wiskundig inzicht. Deze leerzaam-kan-ook-leuk-zijn-game komt binnenkort uit voor 200 Nintendo punten.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.