Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Swords & Soldiers in the Humble Bundle voor Android
0

[Nieuws] Swords & Soldiers in the Humble Bundle voor Android

by Eric Bartelson21 maart, 2012

Humble Bundle, het charity initiatief waarbij verschillende indie games op een hoop worden gegooid en verkocht voor de prijs die de koper zelf bepaalt, heeft voor de tweede keer een aanbieding voor Android, Linux, Mac en Windows. Daarin bekende (en iets minder bekende games) die hun debuut maken op Android, zoals Canabalt (met co-op), Zen Bound 2, Avadon:  The Black Fotress en Cogs. Maar de echte bonus is de Android versie van Swords & Soldiers van Ronimo Games. Betaal meer dan het gemiddelde en de game is van jou. Dat betekent op het moment dat je meer dan 6 dollar 35 moet betalen. Dat moet kunnen toch? Het geld gaat naar de developers en naar goede doelen, (je mag zelf bepalen welk deel van je geld) Child’s Play Charity en Electronic Frontier Foundation.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.