Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Word On van UnitedGames
0

[Uit Nu!] Word On van UnitedGames

by Eric Bartelson19 maart, 2012

Na het fenomenale succes van WordFeud, hebben we al heel wat spelletjes voorbij zien komen die smartphones, letters en vrienden combineren, en Word On van UnitedGames is zeker één van de leukste. Maak met de zeven beschikbare letters op je plankje een zo lang mogelijk woord waarbij je de gekleurde vakjes en de bonusletters moet gebruiken om de hoogste score te halen. Speel tegen vrienden en onbekenden op zowel iPhone als Android. Misschien ook handig om nu een game uit te brengen die smartphones, tekeningen en vrienden combineert?

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.