Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Kids vs Goblins van Stolen Couch Games
89

[Uit Nu!] Kids vs Goblins van Stolen Couch Games

by Eric Bartelson16 maart, 2012

We hadden goede hoop dat dit het volgende Nederlandse succes in de App Store zou worden, na Fingle en Munch Time, maar vooralsnog breekt Kids vs Goblins nog niet helemaal door. Dat kan komen doordat de game alleen op iPad 2 en iPhone 4S speelbaar is, daarmee wordt namelijk een potentieel grote doelgroep buitenspel gezet. De game zelf wordt goed ontvangen door reviewers, er is genoeg te doen en het is goed verzorgd. Inmiddels is Kids vs Goblins wel opgenomen in de New and Noteworthy sectie van de Amerikaanse App Store, dus wellicht helpt dat nog met de verkoop. Koop ‘m hier. Oh en vergeet ook niet meteen de soundtrack van Bart Delissen op te pikken en het iBook met art van de game.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.