Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Adam’s Venture III: Revelations van Vertigo Games
0

[Uit Nu!] Adam’s Venture III: Revelations van Vertigo Games

by Eric Bartelson16 maart, 2012

En zo komt Adam’s avontuur tot een eind. Laten we hopen dat het een happy end is, maar wij hebben ‘m nog niet uitgespeeld, dus we beloven niks. Adam herleeft zijn ontmoeting met Evelyn terwijl hij vast zit in de ingestorte puinhopen van het eens zo trotse paleis van Koning Solomon. Uiteraard is de game gemaakt door Vertigo GamesIceberg Interactive brengt de game in de winkels. De muziek is van Jonathan van der Wijngaarden.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.