Control
Now Reading
[Lees online] Bekijk de recente internationale editie van Control
0

[Lees online] Bekijk de recente internationale editie van Control

by Matthijs Dierckx16 maart, 2012

Terwijl de nieuwe Nederlandse Control inmiddels bij de postbode ligt (en deels al is bezorgd), zouden we bijna vergeten dat er vorige week, tijdens de GDC een nieuwe internationale editie is verschenen. De papieren versie is helemaal op, wat betekent dat maar liefst 4.000 exemplaren door GDC-gangers uit de schappen zijn gegraaid. Om de achterblijvers toch kennis te laten maken met deze editie hebben we hem online gezet.

Een deel van de artikelen is nieuw, de rest is een vertaling van bestaande Nederlandse stukken. Have fun!

Na de klik het hele magazine…

Open publication

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.