Nieuws
Now Reading
[Event] Praatshow over games van Bashers op 5 april
0

[Event] Praatshow over games van Bashers op 5 april

by Eric Bartelson16 maart, 2012

Vanaf 5 april keert de podcast van Nederlandse gamesite Bashers.nl terug in een nieuwe vorm: Bashers Gameclub. In het gebouw van de Dutch Game Garden in Utrecht praten hoofdredacteur Niels ’t Hooft en gasten over één specifieke game, de eerste keer is dat Zelda: Skyward Sword. Aanwezig publiek en luisteraars van de live stream kunnen meepraten over de game. Wil je er bij zijn? Stuur dan hier een mailtje.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.