Nieuws
Now Reading
[TV] Fingle bij Koffietijd: “Wat is dit voor een raar spel? Fingels? Fringle?”
1

[TV] Fingle bij Koffietijd: “Wat is dit voor een raar spel? Fingels? Fringle?”

by Eric Bartelson15 maart, 2012

Een tv programma waarvan je iets meer progressief denken verwacht, zoals DWDD, liet dit succesverhaal volkomen liggen, maar de gezellige dames van Koffietijd hebben één van de recente Nederlandse gamesuccessen op iOS wél gewoon in de studio. Fingle van Game Oven was vorige week genomineerd voor een IGF Award in San Francisco en heeft het een tijdlang prima gedaan in de AppStore, met als hoogste notering plaats 11 in de Paid Apps. Gisteren presenteerde Adriaan de Jongh zijn game aan de giechelende presentatrices die niet goed raad wisten met het fysieke aspect van Fingle. Ze zullen niet dagelijks vingervrijen waarschijnlijk. “Wat is dit voor een raar spel?” vraagt Loretta Schrijver op een gegeven moment bijna beschuldigend aan de Jongh. Afijn kijk zelf hier. (Silverlight alert)

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.