Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Neoteria van Orange Pixel
0

[Uit Nu!] Neoteria van Orange Pixel

by Eric Bartelson14 maart, 2012

Orange Pixel maakt er een sport van om langvervlogen genres nieuw leven in te blazen op mobile devices. Met Neoteria gaan we terug naar de tijd van sidescrolling shooters. In de bekende old school pixel-stijl vliegt je spaceship van link naar rechts door het beeld en knalt alles wat je tegenkomt aan gort. Je kunt alleen naar boven of beneden sturen en om te schieten moet je blijven drukken op het scherm. De game is uit op iOS, Android en Blackberry Playbook

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.