Control
Now Reading
[Event] Veel aandacht voor games op het Holland Animation Film Festival
0

[Event] Veel aandacht voor games op het Holland Animation Film Festival

by Matthijs Dierckx12 maart, 2012

Control en het Holland Animation Film Festival (HAFF) presenteren HAFFgames 2012  — Animation & Games. Het is de eerste keer dat een van Europa’s grootste animatiefestivals veel aandacht besteedt aan games. Op vrijdag 30 maart is de HAFFgames DAY, een volle dag (van 10 tot 18 uur) over alles op het snijvlak van animatiefilms en games. De HAFFgames DAY richt zich op animatieliefhebbers, gamedevelopers en gamers. Verspreid over de rest van het festival vinden nog diverse sessies plaats in het kader van HAFFgames SPOTLIGHT. Meer informatie lees je op www.control-online.nl/HAFFgames.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.