Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] High Vaultage van Ostrich Banditos
1

[Uit Nu!] High Vaultage van Ostrich Banditos

by Eric Bartelson6 maart, 2012

We hebben het eerder al eens gehad over het Monetize that $hit-seminar van de heren Vlambeer en Laurens de Gier voor tweedejaars HKU-studenten, waarin een game gemaakt en verkocht diende te worden. High Vaultage van Ostrich Banditos is de eerste game van de drie die toen zijn geproduceerd die is verkocht. Het was ook al onze favoriet toen we een sneak peek kregen. Het heeft een plek gekregen op MochiGames waar het inmiddels een goede beoordeling krijgt van gamers. In High Vaultage ben je een polsstokhoogspringer die niet alleen over lat springt maar ook hoger en hoger vliegt naar onbekende gebieden diep in de ruimte. Meer zeggen we niet, ervaar deze psychedelische trip vooral zelf. Hiero!

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.