Control
Now Reading
[GDC2012] Control op Game Developers Conference 2012
0

[GDC2012] Control op Game Developers Conference 2012

by Eric Bartelson6 maart, 2012

Deze hele week is Control in San Francisco voor de Game Developers Conference (GDC). We doen verslag vanuit het Moscone Center waar het evenement wordt gehouden. Lezingen, interviews en reportages worden hier onregelmatig geplaatst dus houd de site in de gaten.

Control is officieel Media Partner van de GDC en dat betekent dat het blad gratis wordt verspreid onder de bezoekers. Het is voor de achtste keer dat een Engelstalige Control wordt uitgedeeld op een buitenlandse beurs. Zie de foto hiernaast voor het eerste exemplaar, vers van de Amerikaanse pers. Voor de cover hebben we gebruik gemaakt van concept art van Greed Corp van Vanguard Games, getekend door David Smit.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.