Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] House of Anubis: The Song of Dreams van MediaMonks
0

[Uit Nu!] House of Anubis: The Song of Dreams van MediaMonks

by Eric Bartelson28 februari, 2012

Het Huis van Anubis (of beter gezegd House of Anubis) is in Amerika ook een groot succes. De tv serie gaat daar zijn tweede seizoen in op jeugdzender Nickelodeon en dat moet gevierd (en gepromoot) worden met een game. The Song of Dreams is inmiddels de tweede Anubis-game die je op Nick.com kunt spelen, want MediaMonks maakte ook voor de start van het eerste seizoen een game. Dat spel, The Secrets Within, is inmiddels ruim 4,5 miljoen keer gespeeld. Verwacht wordt dat de nieuwe game daar ruimschoots overheen gaat. De doelgroep is als altijd jongeren in de leeftijd 10 tot en met 15 jaar.

De game wordt goed ondersteund door een tv- en online reclamecampagne. Speel de game hier.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.