Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Final Run voor iOS van Rotor Games
0

[Uit Nu!] Final Run voor iOS van Rotor Games

by Eric Bartelson28 februari, 2012

Veertien maanden hadden de mannen van Rotor Games nodig om in Unity de enorme 3D wereld te maken van Final Run. Die wereld is wel in handige hapklare brokken geknipt zodat de game makkelijk te spelen is in korte sessies. Final Run is een car-combat game. Dat betekent dat je achter het stuur van een gepimpte wagen kruipt en alles aan puin schiet dat je dwars zit. In de zogenaamde Grey Zone zijn het plunderaars en zombies die je het leven zuur maken, maar je moet ook opletten dat je niet een te hoge dosis straling binnen krijgt. Final Run is nu hier te koop op iOS.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.