Control
Now Reading
[Video] Reportage van de Hyper Game Jam tijdens Control Gamelab #2
1

[Video] Reportage van de Hyper Game Jam tijdens Control Gamelab #2

by Matthijs Dierckx26 februari, 2012

Vlambeer & (two) friends maakten gedurende Control Gamelab #2 een game in minder dan twee uur — een echte Hyper Game Jam dus. Gedurende de show schakelden we diverse keren naar boven. Kijk naar een samenvatting van 7:30 minuut.

Lees ook het eerdere artikel over de Hyper Game Jam en bekijk hier de time-lapse video van Jan Willem Nijman.

Opnames en montage: Bram Ruiter.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.