Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Munch Time van Gamistry ‘Game of the Week’ in Amerikaanse AppStore
0

[Nieuws] Munch Time van Gamistry ‘Game of the Week’ in Amerikaanse AppStore

by Eric Bartelson24 februari, 2012

Kijk daar staat hij dan. Munch Time, gisteren gelanceerd op iOS, is vandaag gepromoveerd tot Game of the Week in de Amerikaanse AppStore. En dat is een big deal. Een very big deal zelfs, want de schattige kameleon wordt nu een week lang elke dag in het zonnetje gezet op de voorpagina van de best bezochte AppStore ter wereld. Bovendien, wat de Amerikaanse AppStore promoot, wordt vaak klakkeloos overgenomen door andere landen.

De game van Gamistry is de derde in een rijtje recente Nederlandse iOS successen. Super Crate Box van Vlambeer en niet veel later Fingle van Game Oven zijn ook aangeprezen door de Amerikaanse AppStore en hebben daardoor goed verkocht. Ze hebben het overigens nooit geschopt tot Game of the Week, dus we houden in de gaten wat dát voor de verkoop van je game betekent. Dat Munch Time nu zo opgepikt is, zal het team sterken in hun beslissing de game niet uit te laten geven door Chillingo. “Het kan dus tóch zonder publisher!”, reageert gamedesigner Alex Kentie enthousiast.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.