Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Munch Time van Gamistry
0

[Uit Nu!] Munch Time van Gamistry

by Eric Bartelson23 februari, 2012

Soms heb je in games grootse queesten te vervullen. De wereld staat op de rand van de afgrond en alleen jij kan het noodlot keren. Dat werk. Soms zijn de doelen in games juist een stuk eenvoudiger en ligt niet het lot van de wereld in jouw hand, maar de lunch van een kameleon. Zoals Munch. Dat is de kameleon waar we het net over hadden. Munch heeft honger en jij gaat hem naar zijn lunch sturen. Gebruik zijn lange flexibele tong om via bloemen op andere plekken te komen in het level. Munch moet van kleur veranderen om de juiste kleur bloem te kunnen pakken. Een schattig puzzelspel van Gamistry, die een aanbod van Chillingo naast zich neer legde en de game zelf uitbracht. Koop de game voor iPhone hier, voor iPad hier, of probeer hem eerst gratis hier

.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.