Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Frustr8tor van New Nexus (wil de echte Overmars opstaan?)
0

[Uit Nu!] Frustr8tor van New Nexus (wil de echte Overmars opstaan?)

by Eric Bartelson23 februari, 2012

Vanochtend paginagroot in gratis landelijk dagblad De Pers, Frustr8tor ‘de nieuwe Wordfeud van Marc Overmars en wat vrienden’. Wacht eens even. Hebben ze de naam van gameprofessor Mark Overmars nou verkeerd geschreven? Nee het gaat hier echt om de oud-voetballer Marc Overmars die geld heeft gestoken in de ontwikkeling van het puzzelspel Frustr8tor. Of we Overmars (de voetballer dus) nu vaker gaan tegenkomen in de Nederlandse gamesindustrie is nog onduidelijk, maar het gaat ongetwijfeld leuke verwarringen opleveren. Het zou bijna afleiden van de lancering van het pittige puzzelspel in de AppStore. Bedoeling is gekleurde ballen te verdelen over het spelbord zonder dat ze op een zelfde horizontale, verticale of diagonale lijn liggen. Koop de game hier. Binnenkort ook op Android.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.