Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Eerste beelden van nieuwe game van Paladin Studios
0

[Nieuws] Eerste beelden van nieuwe game van Paladin Studios

by Eric Bartelson23 februari, 2012

Momonga Pinball Adventures heet die nieuwe game van Paladin Studios. Je weet wel, dat spel waar ze alles voor aan de kant hebben geschoven. De eerste trailer laat een frisse game zien die flipperen, actie en avontuur met elkaar mengt. Momo is een Japanse vliegende eekhoorn (of Momonga, kijk zo leer je nog eens wat) die op zoek gaat naar zijn dorpsgenoten die zijn meegenomen door boosaardige uilen. De speler leidt het beestje door de wereld door hem met flippers steeds verder te rammen. De game komt nog dit voorjaar uit voor iOS en Android. Later volgen releases op andere platformen.

Na de klik nog wat artwork en screenshots.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.