Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Meer Nederlandse inbreng bij 15 beste Game Connection projecten
0

[Nieuws] Meer Nederlandse inbreng bij 15 beste Game Connection projecten

by Eric Bartelson22 februari, 2012

Vorige week hadden we al het nieuws dat Snowbiz, de nieuwe game van Green Hill Studios en Codeglue, gekozen was voor de 15 beste projecten van Game Connection America. Bij die 15 games zit ook Cognition: an Eric Reed Thriller van het Amerikaanse Phoenix Online Studios. Zij maken de game samen met het Nederlandse Khaeon Studios en is het artwork van Neerlands beste striptekenaar Romano Molenaar (bekend van Storm, X-Men en de cover van Control nummer 10). De game heeft een succesvolle financieringsronde op Kickstarter gehad (ze staan op plaats 8 van best gefinancierde gameprojecten op Kickstarter).

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.