Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Killzone kunst te koop bij Cook and Becker
2

[Nieuws] Killzone kunst te koop bij Cook and Becker

by Eric Bartelson22 februari, 2012

Altijd al een Helghast aan de muur willen hebben? Oranje gloeiende ogen die je aanstaren van boven de bank? Dan is dit je kans! De Nederlandse handelaar in digitale kunst Cook and Becker heeft een overeenkomst met Guerrilla Games gesloten om artwork van Killzone te verkopen. Het gaat om concept art dat is gemaakt voor Killzone 3 door diverse artists in de Amsterdamse studio.

We herkennen onder meer het werk van Jesse van Dijk, tegenwoordig werkzaam bij Bungie, maar daarvoor concept artist voor Killzone. Maar ook werk van andere, niet bij naam genoemde, artists heeft de speciale Cook and Becker behandeling gekregen. Dat betekent hoge kwaliteit print op aluminium platen, met een epoxy afwerking die het minstens 100 jaar tegen de elementen beschermt. Gegarandeerd. Prijzen beginnen vanaf 150 euro. Check de prachtige kunstwerken hier. Na de klik meer werk uit de Killzone collectie.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.