Nieuws
Now Reading
[Filmpje!] Trailer voor Adam’s Venture 3: Revelations van Vertigo Games
0

[Filmpje!] Trailer voor Adam’s Venture 3: Revelations van Vertigo Games

by Eric Bartelson21 februari, 2012

SPOILER ALERT! Iedereen die Adam’s Venture 2 heeft gespeeld, weet dat Adam aan het eind van de game achtergelaten werd in het instortende paleis van Koning Solomon. Terwijl hij vecht voor zijn leven, krijgt de speler de kans om de vroege jaren van de ontdekkingsreiziger te beleven. Zijn ontmoeting met Evelyn en de eerste ontdekkingen die het grote Templar geheim aan het licht brengen. Zal Adam op tijd ontwaken en een weg kunnen vinden uit de ruïnes? (Wij gokken op ja.) Vertigo Games tekent wederom voor het development, Iceberg Interactive brengt de game op de markt op 19 maart.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.