Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Snake Slider voor iOS van BdR Games
0

[Uit Nu!] Snake Slider voor iOS van BdR Games

by Eric Bartelson17 februari, 2012

Ok, de game is al eventjes uit, maar nog niet eerder opgemerkt door ons. Daar komt nu verandering in, want na de update van vandaag is Snake Slider van BdR Games een universele app en dus ook speelbaar op iPad. Geef toe aan de lokroep van de slangenbezweerder en stuur zo snel mogelijk de groene slang naar de uitgang van de mand. Makkie? Ja in het begin wel, maar zoals altijd met dit soort verraderlijke puzzelgames zit je in no time met je handen in het haar en de slangen in de knoop. Koop de game hier, test de gratis versie hier.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.