Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Nieuwe game van Green Hill en Codeglue bij de beste 15 van Game Connection
1

[Nieuws] Nieuwe game van Green Hill en Codeglue bij de beste 15 van Game Connection

by Eric Bartelson17 februari, 2012

Green Hill Studios en Codeglue hebben de handen ineen geslagen voor Snowbiz, een nieuwe game op iOS, Android en online platformen als sociale netwerken en gameportals. Het spel is geselecteerd door Game Connection als één van vijftien bijzondere projecten en krijgt tijdens het business event op 5 tot 7 maart in San Francisco extra aandacht in de beursgids en de mogelijkheid tot een presentatie aan de aanwezige publishers. 

In Snowbiz is het de bedoeling om een skiresort te ontwikkelen en uit te bouwen. De game is een uitgeklede tycoon-game die opvalt door de cleane look en slimme interface. Maarten de Koning, mede-eigenaar van Green Hill: “Wij hebben het project bedacht en voorgefinancierd, daarna hebben we samen met Codeglue een co-productie gevormd. Wij doen business development, design en productie en Codeglue neemt de programming en art voor haar rekening. Het Belgische Proudfield doet de ‘sociale marketing’. Snowbiz is nu in Alpha-fase.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.