Nieuws
Now Reading
[UitNu!] Gluddle — “New Absurd Bouncy Ball Game for iPad and iPhone!”
90

[UitNu!] Gluddle — “New Absurd Bouncy Ball Game for iPad and iPhone!”

by Matthijs Dierckx15 februari, 2012

Deze is leuk: Gluddle, de nieuwe iOS-game van de heren Doctoren Huiberts en Van Tol. De muzikale onderzoekers verpakken leuke gameplay in een aanstekelijke grafische stijl en — hoe kan het ook anders — een uniek sound palette (“Oi! Oi! Oi!”). Het resultaat is inderdaad — zoals ze zelf stellen — een “absurd bouncy ball game” en vreemdsoortig aandoenlijk. Alleen al dankzij de hoge production values onderscheidt Gluddle zich van de het grootste deel van het aanbod op de App Store, maar het is vooral een soort van ‘vreemd, maar wel lekker’.

De website (zeer leuk) vind je hier, de game is hier te koop.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.