Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Two Tribes toont zijn meest sympathieke gezicht
0

[Nieuws] Two Tribes toont zijn meest sympathieke gezicht

by Matthijs Dierckx15 februari, 2012

De zeven jarige Zias, zoon van programmeur Martin Kool, hield niet zo van spelletjes. Althans niet van de digitale soort. Totdat hij Edge ontdekte, van Mobigames en Two Tribes. Zias gaat er zo in op dat hij complete levels nabouwt in Lego. Papa Martin stuurde een tweet naar Two Tribes met de vraag of ze wat posters of iets dergelijks hadden voor zijn zoontje. Het antwoord:

“Hi Martin,

I don’t have much marketing material except for some digital flyers. But I thought it would be nice if Zias could make a Lego level for us, which we would rebuild and put back in the actual game. The level will have his name and be put on Steam.

Not sure if this can be arranged, but would that be a nice present?

Cheers,

Collin”

Kijk — dat is nou lief!

Lees hier de hele post op het blog van Martin Kool.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.