Nieuws
Now Reading
[Filmpje!] Jammen in Berlijn zoals gisteravond te zien tijdens Control Gamelab #2
1

[Filmpje!] Jammen in Berlijn zoals gisteravond te zien tijdens Control Gamelab #2

by Eric Bartelson15 februari, 2012

Control Gamelab #2 was gisteravond in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Het was een leerzame avond door tafelgesprekken met verschillende experts, een speelse avond doordat 15 Global Game Jam-games speelbaar waren op de Indigo arcade kasten (dank Dutch Game Garden) en het was een vrolijke avond omdat Catch 22 van de Amsterdamse Global Game Jam van het publiek de kleine uil kreeg toebedeeld.  Vlambeer & Friends wist een film noir-achtige game te produceren in minder dan twee uur tijd tijdens de Hyper Game Jam en er was een filmpje (gemaakt door Niels ’t Hooft) over Jammen in Berlijn. Dit filmpje dus.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.