Nieuws
Now Reading
[Filmpje!] En zo ziet een Hyper Game Jam er uit in 1 minuut
0

[Filmpje!] En zo ziet een Hyper Game Jam er uit in 1 minuut

by Eric Bartelson15 februari, 2012

Tijdens de Hyper Game Jam van Vlambeer & Friends op Control Gamelab #2 is een time lapse gemaakt. Elke 2 seconden werd een screenshot van het beeldscherm van Jan Willem Nijman gemaakt en in dit filmpje 20 van die screenshots in een seconde gepropt.

Let op het klokje rechtsonder in beeld. Om 20.12 kreeg het team het thema van de Jam (gekozen door het publiek): Paranoide. Het eerste dat het team doet is het woord opzoeken op wikipedia. Daarna krijgt de game al snel vorm. De art van Roy Nathan de Groot doet zijn intrede. De dialogen (nog nooit bevatte een Vlambeer-game zoveel tekst) van Nijman en Rami Ismail worden geplaatst en de muziek van Rutger Muller maakt het geheel af. De time lapse loopt door tot en met de presentatie op het podium, als de hele game wordt gespeeld.

Benieuwd naar het resultaat? Check de game hier.

Hyper Jam Gam from Vlambeer on Vimeo.

Bekijk hier de foto’s van de Hyper Game Jam.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.