Control
Now Reading
[Nieuws] Wie wint vanavond de Kleine Uil 2012?
1

[Nieuws] Wie wint vanavond de Kleine Uil 2012?

by Matthijs Dierckx14 februari, 2012

Voor grote games is er sinds enige jaren een grote uil, ook wel bekend als de Dutch Game Award. Voor de kleine, in 48 uur gemaakt Global Game Jam-games is er vanaf vanavond ook de Kleine Uil. Bezoekers van Control Gamelab #2 kiezen uit de jury- en publiekswinnaars van de vijf locaties de overall winnaar. Die we dus belonen met de Kleine Uil 2012.

En ja, we weten het, het gaat tijdens de Global Game Jam niet om het winnen. Maar ach, bijzondere prestaties verdienen zo nu en dan wat extra aandacht. Tot vanavond dus in Pakhuis de Zwijger vanaf 20.00 uur.

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.