Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Joris de Man genomineerd voor Music and Sound Award met Killzone 3 soundtrack
0

[Nieuws] Joris de Man genomineerd voor Music and Sound Award met Killzone 3 soundtrack

by Eric Bartelson14 februari, 2012

Gamecomponist Joris de Man is genomineerd voor een Music and Sound Award met de soundtrack van Killzone 3. Hij neemt het in de categorie Best Original Composition (Gaming) op tegen de muziek in F1 2011, James Bond 007:  Blood Stone en Okabu. De Music and Sound Award is een prijs die muziek en sound design eert in diverse media. Gaming dus, maar ook reclame, film, televisie en radio komen aan bod.  De prijs wordt uitgereikt op 23 februari.  Control schreef eerder al over de fantastische soundtrack van Killzone 3 en het persoonlijk verhaal achter het mooiste nummer van die game. Joris de Man schrijft ook columns voor Control.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.