Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Zuivel en Gaming, nee niet melk drinken tijdens potje PES, maar een heuse gamejam
0

[Nieuws] Zuivel en Gaming, nee niet melk drinken tijdens potje PES, maar een heuse gamejam

by Eric Bartelson10 februari, 2012

‘Wat gebeurt er als je zeven innovatieve denkers uit de zuivelsector aan tafel zet met zeven ontwikkelaars uit de gaming industrie?’ Zo begint het persbericht van Courage, een bureau voor innovatie in de melkveesector. Tja, dan krijg je natuurlijk vuurwerk. Of milkshakes. Of die twee gecombineerd in een game. Maar de dag, met onder andere WeirdBeard, Flavour en Gamious heeft volgens datzelfde persbericht vooral heel veel nieuwe ideeën opgeleverd. “Van praktische pareltjes waar we op korte termijn wat mee kunnen tot echte groeibriljanten”, aldus Carel de Vries programma-directeur van Courage.

Zoekplaatje: vind de gamedesigners.

 

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.