Nieuws
Now Reading
[Nieuws] Gameportals opgelet: deze game is nu te koop
0

[Nieuws] Gameportals opgelet: deze game is nu te koop

by Eric Bartelson10 februari, 2012

De game heet Lightwatch en is gemaakt door Reptile Games. De game kent een lange geschiedenis, maar is nu dan toch echt klaar om geadopteerd te worden door een online gamesportal. Of liever: meerdere portals. Op FlashGameLicense kunnen sponsoren bieden op de game of gewoon even hier, hier of hier naar mailen.

Reptile Games is een jonge studio, opgezet en gerund door drie developers. We zagen ze vorige week nog even langskomen in de round up van de Global Game Jam. Ze zaten in het team dat de publiekswinnaar van Amsterdam maakte: Senor Destino. Voor Lightwatch hebben ze samengewerkt met de veelbelovende gamecomponist Bart Delissen en verzorgde Sandra da Cruz Martins de visuals. Op dit moment zijn ze druk bezig met Megabyte Punch, waarin Fighting en Adventure gecombineerd worden. Maar daarover een andere keer meer.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.