Control
Now Reading
[Video] Control Gamelab #1: Gesprek over A2 Racer, het eerste commerciële succes van Nederlandse bodem
0

[Video] Control Gamelab #1: Gesprek over A2 Racer, het eerste commerciële succes van Nederlandse bodem

by Matthijs Dierckx9 februari, 2012

Als opwarmertje voor Control Gamelab #2 (volgende week dinsdag), nog een video van een van de items uit de eerste editie. Hoofdredacteur Eric Bartelson in gesprek met oud-Davilex’er Igor Frid over A2 Racer, het eerste commerciële gamessucces van een Nederlandse studio. Frid is opvallend openhartig over die periode en de kwaliteit van de games. (Opnames en montage: Bram Ruiter.) Enjoy!

About The Author
Matthijs Dierckx
Dierckx was tien jaar lang oprichter-uitgever van Control. Sinds 2015 werkt hij als componist en sound designer aan diverse projecten, waaronder roguelite cult-hit Unexplored. Hij werkt één dag per week aan de HvA en schrijft over games voor diverse publicaties. In een ver verleden was hij uitgever of hoofdredacteur van PC Zone, GameQuest, PlayNation en FilmValley.