Nieuws
Now Reading
[Uit Nu!] Zoek dezelfde! van Heerlijke stripjes voor bij de koffie tekenaar Christiaan de Jong
0

[Uit Nu!] Zoek dezelfde! van Heerlijke stripjes voor bij de koffie tekenaar Christiaan de Jong

by Eric Bartelson8 februari, 2012

Soms heb je niet veel wervende woorden nodig. Zoals de begeleidende tekst bij deze sympathieke game al zegt: ‘Een tekenstijl van heb ik jou daar in combinatie met een knap stukje geluid-design maken dit spel alleen al de moeite van het installeren waard.’ En dat klopt. Bovendien issie gratis. En grappig. Die tekenstijl is dus van Christiaan de Jong, die ultiem flauwe maar oh zo grappige plaatjes tekent onder de noemer Heerlijke stripjes voor bij de koffie. De game is verder gemaakt door Bureau BlauwGeel en Power-up Media. Download hem hier voor iOS en hier voor Android.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.