Nieuws
Now Reading
[Nieuws] BoosterMedia haalt nieuwe investering van 1,75 miljoen euro binnen
1

[Nieuws] BoosterMedia haalt nieuwe investering van 1,75 miljoen euro binnen

by Eric Bartelson8 februari, 2012

Het Utrechtse BoosterMedia heeft een nieuwe investering van 1,75 miljoen euro binnengesleept. Het geld komt van bestaande investeerders Truffle Capital uit Parijs en het Amsterdamse Solid Ventures. Met de kapitaalinjectie werkt BoosterMedia verder aan de uitbreiding van zijn wereldwijde mobiele browsergames distributienetwerk.

In een verklaring noemt oprichter Laurens Rutten de ‘sterke groei in kwaliteit van HTML5 games’ een belangrijk speerpunt in de business van BoosterMedia. HTML5 games zijn te spelen op elk apparaat dat een webbrowser en internetverbinding heeft zonder daarvoor een extra client te hoeven downloaden. Die markt heeft een enorm groeipotentieel en BoosterMedia wil die groei faciliteren. Rutten: “We bieden developers een dedicated kanaal dat ze in staat stelt deze nieuwe mobiele gamers te bereiken.”

BoosterMedia is opgericht in 2009 en heeft inmiddels meer dan dertig mensen in dienst.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.