Nieuws
Now Reading
[Filmpje!] Final Run voor iOS debuutgame van indiestudio Rotor Games
0

[Filmpje!] Final Run voor iOS debuutgame van indiestudio Rotor Games

by Eric Bartelson8 februari, 2012

Grote 3D werelden. Check. Auto’s met wapentuig. Check. Zombies… Check. Rotor Games trekt alles uit de kast om van debuutgame Final Run een succes te maken. Verwachte releasedatum is halverwege februari, vooralsnog alleen op iOS. Grote man achter Rotor Games is Sjors Janssen, 25 jaar oud en met verschillende bekende games achter zijn naam. Hij werkte eerder aan titels als Killzone 2, Fairytale Fights en Driver San Francisco. Deze game wordt in eigen beheer gemaakt en uitgegeven.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.